Εταιρεία
  Νέα
  Προϊόντα
  Λεξικό όρων
  Links
  Επικοινωνία
 
Παραγγελία
Συμπληρώστε εδώ τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα προϊόντα μας.
 
 
Εταιρεία
Η προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς είναι μια πολύ σημαντική και συνάμα δύσκολη διαδικασία. Απαιτείται επιστημονική γνώση, δεξιότητα, εμπειρία, ευαισθησία, συνεχής ενημέρωση και πάνω από όλα συνειδητοποίηση του εγχειρήματος. Ένα αντικείμενο τέχνης, ένα χρηστικό αντικείμενο, ένα αρχιτεκτονικό σύνολο πέρα από την καλλιτεχνική του αξία, μεταφέρει ένα σύνολο ιστορικών, κοινωνικών και πολιτισμικών πληροφοριών που έχουμε υποχρέωση να μεταφέρουμε και να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές.

Φιλοδοξία μας είναι να βοηθήσουμε σε αυτή την προσπάθεια προσφέροντας στον συντηρητή αρχαιοτήτων και έργων τέχνης, στον αρχαιολόγο, στον αναστηλωτή μηχανικό αναλώσιμα υλικά και συσκευές που να ικανοποιούν όλες τις ειδικές προδιαγραφές που έχουν τεθεί από την διεθνή επιστημονική κοινότητα, για την αποκάλυψη, διάσωση, συντήρηση, αποκατάσταση και ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Η επί 15 χρόνια εμπειρία μας στην συντήρηση έργων τέχνης και η συνεχής ενημέρωση μας πάνω σε υλικά και μεθόδους που εφαρμόζονται από τα μεγαλύτερα μουσεία, ερευνητικά κέντρα και μεγάλες αρχαιολογικές σχολές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό μας δίνει την δυνατότητα να προτείνουμε το κατάλληλο προϊόν στην βέλτιστη αντιστοιχία ποιότητας και τιμής αλλά και την κάθε είδους τεχνική και συμβουλευτική υποστήριξη.

Η δημιουργία αυτού του τόπου στο διαδίκτυο έχει σαν σκοπό όχι μόνο να προβάλει την εταιρεία μας αλλά και να δημιουργήσει μία τράπεζα πληροφοριών και ένα χώρο ανταλλαγής απόψεων και ιδεών πάνω στην διατήρηση και την ανάδειξη των πολιτισμικών αγαθών. Σε αυτή μας την προσπάθεια θεωρούμε απαραίτητη την δική σας συμβολή μέσα από τις παρατηρήσεις και τις υποδείξεις σας τις οποίες και αναμένουμε με χαρά.
Καλή σας περιήγηση!

Η ομάδα της ΕΞ ΑΙΡΕΤΟΝ

   
Ακρυλικά πολυμερή
Βερνίκια
Βινυλικα Πολυμερή
Βιοκτόνα
Διάφορα
Διαλύτες
Είδη Ατομικής Προστασίας
Εξοπλισμός Εργαστηρίου
Εποξειδικά Πολυμερή
Εργαλεία Χειρός
Εργαστηριακά Σκεύη
Εφόδια Αρχαιολόγου
Ιαπωνικά Χαρτιά
Κονίες - Κονιάματα - Αδρανή
Μεμβράνες, Υφάσματα, Χαρτία και ταινίες
Οργανα μετρήσεων
Πινέλα
Προστασία Κτηρίων
Προϊόντα Beva
Σαπώνες - Μέσα καθαρισμού
Συνθετικά Συγκολλητικά
Υλικά Αποθήκευσης και Έκθεσης
Υλικά Επιχρύσωσης
Φυσικά Συγκολλητικά
Φυσικές Ρητίνες - Κήροι
Χημικά Αντιδραστήρια
Χρώματα - Χρωστικές
   
Όροι Χρήσης | Πουλοπούλου 18 Θησείο, Αθήνα - Τηλ.: 2103453234, Fax: 210 3459166 | EΞΑΙΡΕΤΟΝ © 2006 All rights reserved - Designed by ORGINSTUDIOS.COM